1972 yılında Maltız Et Restoranını kuran Yüksel Kırcı 2009 yılından itibaren çalışmalarını Maltız Köfte olarak devam ettirirken, yolarını yeni ortakları Dr. Numan Bakırcı ve Dr. Zafer Beken ile birleştirmiştir.
Önce sağlık ardından lezzet diyor… Maltız Köfte, köftelerini özenle seçtiği Trakya danaları ve Marmara kıvırcık süt kuzularının etleri ve özel baharat karışımları ile hazırlamakta.
Zengin Türk mutfağının çeşitli tatlarını, kendine has tarifleriyle süsleyen ve hizmete sunan Maltız Köfte, yıllardır lezzetin müdavimlerle buluştuğu tek marka. 1976 yılından, günümüze kadar olan süreçte; et ve et ürünleri alanında kaliteli, içerisinde katkı maddesi bulundurmayan, kendine has tarifleri ve hizmet sunumu ile yıllanmış bir şarap gibi adeta.
Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.