The Marmara Pera Hotel`in 18. katında bulunan teras katında hizmet veren Mikla, rafine Türk, Akdeniz ve İskandinav yemekleri konsepti ile misafirlerini muhteşem Haliç, Adalar ve Boğaz manzarası eşliğinde ağırlıyor.
10. yüzyılda İstanbul`a gelen Vikinglerin İstanbul`a verdikleri ad olan "Miklagard" (büyük köy)`den adını alan Mikla`nın mönüsü; başlangıçlar, ana yemekler, tamamlayıcı tatlar ve tatlılardan oluşuyor. Balık ve kuzu eti ağırlıklı menünün yanı sıra geniş içki seçeneklerinden oluşan bir içki mönüsü var.
Bar bölümü 150-200 kişilik, yemek bölümü ise içeride 100, dışarıda 150 kişiyi ağırlayabiliyor. Pazar günleri kapalı olan Mikla, rezervasyon yapılmasını tavsiye ediyor.
Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.