“Swissotel The Bosphorus, İstanbul” da bulunan Türk Restoranı eski adıyla “Taşlık”, Swissotel zifayet satış müdürü ve Sepetçiler Kasrı İşletme Müdürü Bülent Aydın tarafından yenilenerek "Naz Turkish Cuisine" adı ile hizmet vermeye başladı.
Mimar Bülent Özyurt’un danışmanlığında, canlı renklerin son derece sade ve şık görünüme büründüğü ve günümüz modern çizgisini yansıtan “Naz Turkish Cuisine” Türk Mutfağında bir ilk.. Türk mutfağının “Fine Dining”i olarak adlandırabileceğimiz servis ve kalite anlayışı ile alıştığımız damak zevkinden ve lezzetlerinin yanısıra, yepyeni bir konsept ile kapılarını açtı.
90 kişilik kapasiteye sahip olan "Naz Turkish Cuisine", öğle ve akşamları ocakbaşı keyfinin de yaşanabileceği, günümüze uyarlanmış Türk Mutfağı ile hizmet veriyor. Mutfak şefimiz Gözde Aydın’ın yenilenmiş mönüden verdiği tavsiyeleri arasında, Kara lahana çorbası, Somon pastırması, Kars ördeği, Saray usulü şehzade kafesi, Çökertme kebabı`nın yanı sıra geleneksel Türk mutfağından; yaprak sarması, humus, tarama, odun fırınının lezzetiyle pide ve ekmek çeşitleri, lahmacun, kuzu tandır, küşleme, değişik sunumuyla Hünkar Beğendi ve Naz Turkish Cuisine’e özel Naz Kebabı ve Naz usulü Ballı Muz, sunulan lezzetlerden bazıları...
Her Pazar Krallara layık "Türk Kahvaltısı"
Haftanın beş günü canlı Klasik Türk Müziği `Fasıl`...
Her gün 11:30-23:00 arası öğle ve akşam yemeği
Haftanın her günü açık olan "Naz
Turkish Cuisine" öğlen 12:00-15:00 saatleri ve akşam 19:00 itibariyle hizmet veriyor.
Park Yeri Var
Kredi Kartı: Bütün Kartlar Gecerli