Obikà, Campania bölgesinden en iyi Mozzarella di Bufala`nın da yer aldığı geleneksel tariflerini, yüksek kaliteli İtalyan ürünleriyle sunan bir İtalyan konseptidir.
Ürünlerimizin bir bölümü “gözlerinizin önünde” hazırlanır ve geleneksel suşi barlarından ve Japon stilinden esinlenilerek servis edilir.
The New York Times: "Mozzarella`s Moment. Obikà is Rome`s and probably history`s first mozzarella bar." "Mozzarella Anı. Obika, Roma`daki ve belki de tarihteki ilk mozzarella barı".
Wallpaper: "This is definitive `slow food` and each product has been thoroughly researched" "Bu kesinlikle "yavaş yemek" ve her ürün derinlemesine araştırılmış".
The Wall Street Journal: "At Obikà, mozzarella is treated with reverence a sushi chef reserves for yellowfin tuna." "Obika`da mozzarella, bir suşi ustasının ton balığını sunması gibi büyük bir saygı ile sunuluyor".
Traveler: At Obikà you can enjoy the country`spremier Mozzarella di Bufala, brought in daily from prize producers near Naples and Salerno. "Obika`da Naples ve Salerno`daki ödüllü üreticilerden günlük olarak getirilen ülkenin özel Mozzarella di Bufala`sını tadabilirsiniz."
Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.