1991 yılında Bostancı ve Ataköy`de hizmet vermeye başlayan Şark Sofrası, 1996 yılında şubelerine Bahçeşehir`deki VIP Şark Sofrası`nı da katarak İstanbullu`ları kebap ve yöresel mutfakların en güzel tatları ile ağırlıyor. Ağırlıklı olarak Gaziantep yemeklerinin sunulduğu Şark Sofrası`nın spesiyalleri arasında; Yuvarlama, Kuru patlıcan, Biber Dolma, Fırik pilavı, Küşleme, Soğan kebabı, Piliç sarma, Kuzu tandır, Antep peyniri, Katmer, Künefe gibi lezzetli yöre yemekleri bulunuyor. Motolu servis ekipleri ile ve ve işyelerine de servis götürüyorlar. Ayrıca Bahçeşehir Şark Sofrası`nda Pazar günleri 11.00-15.00 saatleri arasında Antep mutfağı ile brunch keyfi yapabiliyorsunuz.
Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.