İstanbul’un yeni keyif durağı Pendik Marina, Marintürk Pendik sahili son aylarda hızla hareketleniyor. Temenye Turizm Gıda İşletmeleri ayrı restaurant olarak Lezzet Marina`nın keyifi ile buluşuyor. Temenye Restauranı;Temenye Et ve Temenye Balıkçısı olmak üzere Pendik sahilinin keyfini ...
Pendik Marintürk’te açılan Temenye Balıkçısı, özel reçetelerle hazırlanan eşsiz mezeleri ve balığın en lezzetli hallerini misafirlerine sunuyor. Bir İstanbul klasiği olan “Boğaz’da balık” kavramını kilometrelerce uzağa Marmara Denizi’nin kıyısına taşıyan Temenye Balıkçısı, bu keyfi yaşamak isteyenlerin özlemini giderecek.
Temenye Balıkçısı, birbirinden lezzetli mezeleri, günün balıklarını ve yılların tecrübesini uygun fiyatlarla müşterilerine sunuyor. Benzerlerini güney sahillerinde görmeye alışkın olduğumuz güzellikteki Pendik Marina’da kurulan Temenye Balıkçısı, yemekleri kadar şık dekorasyonuyla ve kaliteli servisiyle de oldukça iddialı. Mevsim balıklarından, günlük mezelere ve tatlılara kadar keyifli bir mönü sunan mekanda balıkçı tezgahı üzerinde sergilenen balıklar arasından yiyeceğiniz balığı seçebiliyorsunuz.
Temenye Balıkçısı’nda; Temenye usulü balık kavurma, zencefilli karides, dil kardinal güveçte, ev yapımı somon füme, Rum ve Ermeni mezeleri, ısıtılmış pilaki, levrek tuzda ızgara, kalkan tandır ve sütte karides mutlaka tatmanız gereken yemekler arasında. Ulaşım ve trafik sorunu yaşamak istemeyen, aracını kapalı otoparka güvenli bir şekilde park edip keyifli bir yemek yerken kendisini tatilde hissetmek isteyenler için Temenye Balıkçısı iddialı bir mekan. Boğazın kalitesini ve balığın lezzetini Anadolu yakasına Pendik’e çok da uygun fiyatlarla taşıyan mekan, Marmara Denizi’nin muhteşem manzarası ve Prens adalarının doyumsuz görüntüsü eşliğinde balığın tadına varmak isteyenlerin dikkatini çekiyor.
Temenye Balıkçısı, İstanbul’da balık kültürünün oluşmasını sağlayan iki ismin imzasını taşıyor. “Boğazda balık” denince ilk akla gelen mekanlardan Bebek Balıkçısı’nın işletmecisi Ertuğrul Karabulut ve boğazın karşı yakasındaki Kordon Balıkcısının işletmecisi Eftal Çolak, balıktaki hünerlerini kurdukları ortak mekanda birleştirdi. Yurt içinde ve yurt dışında bir çok ünlü et restoranının kurucusu olan Erhan Konukoğlu’nun da üçüncü ortak olarak ekibin içinde yer almasıyla artan kalite, mekana ilk girildiği andan itibaren kendini hissettiriyor.
Park Yeri Var
Kredi Kartı: Visa-Master