"Geleneksel aile içi sofra ve mutfak kültürümüzü, evimizdeki gibi eksiksiz olarak restaurantlarımızda sunmak..." İşte Tike Restaurant’larının temel ilkesi...
Güney`in lezzet geleneğini, seçkin bir hizmet anlayışıyla İstanbul’da yaşatan Tike, 1998 yılında Adanalıdört kuzen tarafından kuruldu.
Adana’nın yemek kültürünü bütün orijinalliğiyle evrensel ölçütlerde sunmayı hedef olarak belirleyen dört kuzen, bu amaçla ‘Tike Levent’i açtı. İlk günkü dinamizm ve heyecanlarını yitirmeden, çalışmalarını bugün de tüm restaurantlarında aynı titizlikle sürdürmekteler.
Kısa sürede İstanbul gurmelerinin gözdesi olan Tike, müşterilerini `misafir` gibi ağırlayarak, Güney insanının sıcaklığını İstanbullular’a ve yabancılara yansıtıyor. Yerel lezzetleri en iyi şekilde sunabilmek amacıyla yöresinin usta aşçılarıyla çalışan Tike, geniş bir kadroyla konuklarına servis veriyor.
Tike Restaurant’larda pastırmalı humus, mütebbel (közlenmiş patlıcan ve tereyağıyla yapılan bir meze), içli köfte, çiğ köfte, közde soğan-sarımsak, lahmacun, pide çeşitleri, et-piliç tava, Gavurdağı ve diğer salatalar, ızgaralar, kebap çeşitleri, künefe, irmik helvası ve diğer tatlılar, alkollü ve alkolsüz içecekler, şaraplar, gruplara menüler ve catering hizmetleri var.
Tike`nin, Göktürk Kemerburgaz`da tabiatla içiçe, keyifle kebap yiyeceğiniz restaurantı misafirlerini ağırlıyor
120 kişilik restoranın, açık ve kapalı alanlarda bulunan barlarından yemek öncesi ve sonrasında içkilerinizi alabilirsiniz.
Tike Kemerburgaz`ın ayrıcalıklı `paket servisi` ile Tike lezzetini kendi mekanınızda da yaşayabilirsiniz.
Haftanın yedi günü 12.00 ve 23.30 saatleri arasında servis veren Tike Kemerburgaz’da rezervasyon yaptırmanız önerilir.
İstanbul Cad. Arcadium Alışveriş Merkezi Göktürk Kemerburgaz / İSTANBUL
Telefon: (0212) 322 32 55 - (0212) 322 32 56
Paket Servis: (0212) 322 00 80
Fax: (0212) 322 12 59
E-Posta: tike@tike.com.tr
Park Yeri Var
Kredi Kartı: Bütün Kartlar Gecerli