"Geleneksel aile içi sofra ve mutfak kültürümüzü, evimizdeki gibi eksiksiz olarak restaurantlarımızda sunmak.." İşte Tike Restaurant’larının temel ilkesi...
Güney`in lezzet geleneğini, seçkin bir hizmet anlayışıyla İstanbul’da yaşatan Tike, 1998 yılında Adanalıdört kuzen tarafından kuruldu.
Adana’nın yemek kültürünü bütün orijinalliğiyle evrensel ölçütlerde sunmayı hedef olarak belirleyen dört kuzen, bu amaçla ilk Tike`yi açtı. Bunu diğer şubeler izledi. İlk günkü dinamizm ve heyecanlarını yitirmeden, çalışmalarını bugün de tüm restaurantlarında aynı titizlikle sürdürmekteler.
Kısa sürede İstanbul gurmelerinin gözdesi olan Tike, müşterilerini `misafir` gibi ağırlayarak, Güney insanının sıcaklığını İstanbullular’a ve yabancılara yansıtıyor. Yerel lezzetleri en iyi şekilde sunabilmek amacıyla yöresinin usta aşçılarıyla çalışan Tike, geniş bir kadroyla konuklarına servis veriyor.
Tike Restaurant’larda pastırmalı humus, mütebbel (közlenmiş patlıcan ve tereyağıyla yapılan bir meze), içli köfte, çiğ köfte, közde soğan-sarımsak, lahmacun, pide çeşitleri, et-piliç tava, Gavurdağı ve diğer salatalar, ızgaralar, kebap çeşitleri, künefe, irmik helvası ve diğer tatlılar, alkollü ve alkolsüz içecekler, şaraplar, gruplara menüler ve catering hizmetleri var. Online sipariş servisi de hizmette.
Tike, İstanbul`un yeni yerleşim bölgelerinden Zekeriyaköy`de sıcak ve sempatik restoranıyla misafirlerini ağırlıyor.
Tike Zekeriyaköy, kendinizi rahat hissedebileceğiniz atmosferi, göz zevkinize hitap eden dekorasyonu, dileyene açık alanda dileyene restoran içinde sunduğu eşsiz lezzet alternatifleriyle herkesi bu ayrıcalığı yaşamaya davet ediyor.
Tike farkı şimdi Zekeriyaköy`de yaşanıyor...
Zekeriyakoy Çarşısı, Vişne Mahallesi Alışveriş Blokları No 14. Zekeriyaköy / İstanbul
Telefon: (0212) 202 84 32
Paket Servis: (0212) 202 84 34
Fax: (0212) 202 84 33
E-Posta: tike@tike.com.tr
Park Yeri Var
Kredi Kartı: Bütün Kartlar Gecerli