Fasulye Pilaki

Kişi Sayısı: 4 Kişi

Pişme Süresi: 30 Dakika

Malzemeler: 1 su bardağı kuru fasulye
1 orta boy soğan
1 orta boy havuç
1 küçük patates
1/2 bardak sıvıyağ
4 diş sarımsak
1/2 demet maydanoz
1/2 limon
2 bardak su
tuz

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kasım 17, 2015
Soğanlar ayıklanıp yarım ay şeklinde, havucu verevine küçük parçalar halinde, patates iri zar biçiminde doğranır. Önce soğan ve havuç yağla birlikte çelik tencereye konulup 3 kaşık suyla öldürülür. Akşamdan ıslatılan fasulyeleri, patates, sarımsaklar tencereye ilave edilir. 2 bardak su ilave edilip kısık ateşte pişirilir. Pişmeye yakın tuzu konulur. Tenceresinde soğutulup servis tabağına boşaltılır. Üzeri kıyılmış maydanoz ve limon dilimleriyle süslenir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Baklagiller Börekler-Poğaçalar-Hamurlar Çabuk Yemekler Çorbalar Davet Sofraları Deniz Ürünleri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT