Maden Sulu Börek

Kişi Sayısı: 6 Kişi

Pişme Süresi: 45 Dakika

Malzemeler: 5 adet yufka
1 küçük margarin
5 adet yumurta
1,5 şişe maden suyu
250 gr. beyaz peynir
Maydanoz, dereotu

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kasım 17, 2015
Geniş bir kaba 5 yumurtayı, erimiş yağ konup, karıştırılır. Karışıma 1,5 şişe maden suyu konur. Peynirli iç hazırlanır. Yağlanmış fırın tepsisine bir yufkayı kenarlardan sarkacak şekilde yayılır. Diğer yufkalar ikiye kesilir. Yarım yufkayı karışıma batırılıp, tepsiye yayılır. Aralara peynirli içten koyulur. Diğer yufkalarda harca batırıp tepsiye koyulur. Fırından alıp karelere kesip, sıcak servis yapılır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Baklagiller Börekler-Poğaçalar-Hamurlar Çabuk Yemekler Çorbalar Davet Sofraları Deniz Ürünleri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT