Rus Böreği

Kişi Sayısı: 6 Kişi

Pişme Süresi: 30 Dakika

Malzemeler: 1 su bardağı süt
1 su bardağı un
300 gr. beyaz yağlı peynir
1/4 demet maydanoz
1 yumurta
Tuz, karabiber
Kızartmak için yağ

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kasım 17, 2015
Süt, yumurta, tuz ve un iyice çırpılır. Bir tavaya çok az yağ dökülür ve her seferinde bir yemek kaşığı olmak üzere tavaya dökülür ve kısa bir sürede alt üst edilerek iki tarafı da krep gibi az pişirilir. Pişen her bir parçanın içine peynirle maydanoz karıştırılıp konur ve bohça şeklinde katlanır ve kızartılarak servis yapılır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Baklagiller Börekler-Poğaçalar-Hamurlar Çabuk Yemekler Çorbalar Davet Sofraları Deniz Ürünleri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT