Kabakların üstünü kazıyıp soyun ve uzunlamasına ince ince dilimleyin. 3 yumurtaya, 2 tatlı kaşığı kırmızı biber,1 çay kaşığı tuz, karabiber ve 2 kaşık unu ekleyip, karıştırarak boza kıvamına getirin. Dilimlemiş olduğunuz kabakları, önce una sonra da yaptığınız bulamaca batırıp, bir tavada kızartmış olduğunuz bir bardak çiçekyağında iki yüzü pembeleşinceye kadar kızartın. Kızarmış kabakları tet tek çıkarıp yağlarını damlattıktan sonra içine kağıt yayılmış bir tepsiye koyun. Kabakları sarmısaklı yoğurt ile servis yapabilirsiniz.
Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.
Yorumlar ve DerecelendirmelerHerhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...