Karnıbaharları yıkayın, soğanı küçük küçük doğrayın. Karnıbaharı soğanı çentercesine soğanı doğradığımız incelikte doğrayın ve tavada ısınan yağa soğanları ilave ederek, pembeleştirin. Soğanlar pembeleştikten sonra karnıbaharları ve kıymayı ilave edin. Kısık ateşte arasıra karıştırarak kavurun. Tuzunu koyun. Ayrı bir yerde yumurtaları kırıp, çırpın, içine bir bardak sütü ekleyip çırpmaya devam edin. Başka bir yerde yağı alıp kısık ateşte eritin, içine yumurtalı harcı dökün, tuzunu ekleyip, kapağını örtün. Yumurtaların üzeri pişmeye başlayınca karnıbaharlı harcı yayın. Kıyılmış maydonozu ilave edip, 2 dakika daha pişirin. Dilimleyerek, servis yapaın
Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.
Yorumlar ve DerecelendirmelerHerhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...