Karnıbaharlı Omlet

Kişi Sayısı: 6 Kişi

Pişme Süresi: 15 Dakika

Malzemeler: 1 küçük karnıbahar
200 gram kıyma
4 yumurta
1 su bardağı süt
1 adet soğan
1 demet maydonoz
1/2 su bardağı sıvı yağ
tuz karabiber

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kasım 17, 2015
Karnıbaharları yıkayın, soğanı küçük küçük doğrayın. Karnıbaharı soğanı çentercesine soğanı doğradığımız incelikte doğrayın ve tavada ısınan yağa soğanları ilave ederek, pembeleştirin. Soğanlar pembeleştikten sonra karnıbaharları ve kıymayı ilave edin. Kısık ateşte arasıra karıştırarak kavurun. Tuzunu koyun. Ayrı bir yerde yumurtaları kırıp, çırpın, içine bir bardak sütü ekleyip çırpmaya devam edin. Başka bir yerde yağı alıp kısık ateşte eritin, içine yumurtalı harcı dökün, tuzunu ekleyip, kapağını örtün. Yumurtaların üzeri pişmeye başlayınca karnıbaharlı harcı yayın. Kıyılmış maydonozu ilave edip, 2 dakika daha pişirin. Dilimleyerek, servis yapaın

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Baklagiller Börekler-Poğaçalar-Hamurlar Çabuk Yemekler Çorbalar Davet Sofraları Deniz Ürünleri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT