Erzincan Çorbası

Kişi Sayısı: 6 Kişi

Pişme Süresi: 60 Dakika

Malzemeler: 250gr. yağsız dana kıyması
2 çorba kaşığı un
2 adet soğan
2 çorba kaşığı sıvı yağ
1 çorba kaşığı salça
1/2 su bardağı erişte
2 diş sarmısak
2 su bardağı yoğurt
1 tatlı kaşığı kuru nane
2 adet etsu tablet
Tuz, karabiber

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kasım 17, 2015
Kıymaya karabiber ve yarım tatlı kaşığı tuz ekleyip, yoğurun. Nohut gibi köfteler hazırlayın. Sıvı yağda, doğradığınız soğanları hafifçe kavurun. Salçayı ekleyin. Üzerine 4 su bardağı su ekleyin. Etsu tabletlerini atın. Kaynayınca köfteleri unlayıp içine atın. 5-6 dakika pişirin. Erişteyi ekleyin. Sarmısakları dövüp, yoğurda ilave edip iyice çırpın. Çorbaya yavaş yavaş ekleyin. Karıştırarak 2-3 taşım kaynatıp, ateşten alın. Üzerine yağda kızdırılmış nane döküp, servis yapın.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Baklagiller Börekler-Poğaçalar-Hamurlar Çabuk Yemekler Çorbalar Davet Sofraları Deniz Ürünleri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT