Havuç Çorbası

Kişi Sayısı: 4 Kişi

Pişme Süresi: 30 Dakika

Malzemeler: 4 yemek kaşığı Sıvı margarin
2 yemek kaşığı un
4 adet havuç
3 su bardağı süt
4 su bardağı et suyu
4 adet taze soğan
Yarım su bardağı bezelye
Yarım demet dereotu
Tuz-karabiber

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kasım 17, 2015
Taze soğanları ayıklayıp, kıyınız. Dereotunu ayıklayıp, ince ince doğrayınız. Havuçların kabuklarını kazıyıp, rendenin geniş tarafı ile rendeleyiniz. Derin bir tencerenin içine, Sıvı margarini koyup kızdırınız. İçine doğranmış taze soğanları koyup, kavurunuz. Taze soğanlar, rengini alınca içine unu ilave edip , unun kokusu gidene kadar pişiriniz. Daha sonra içine et suyunu, sütü karıştırarak ilave ediniz. En son bezelyeleri, rendelenmiş havuçu, tuzu – karabiberi ekleyip, sebzeler yumuşayıncaya kadar kaynatınız. Servis tabağına aldığınız çorbanın üzerine kıyılmış dereotu serpip, sıcak olarak servis ediniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Baklagiller Börekler-Poğaçalar-Hamurlar Çabuk Yemekler Çorbalar Davet Sofraları Deniz Ürünleri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT