Kara Lahana Çorbası

Kişi Sayısı: 4 Kişi

Pişme Süresi: 30 Dakika

Malzemeler: 3 demet kara lahana
2 çorba kaşığı tereyağ
1 çorba kaşığı salça
su
1 çay bardağı mısır unu
1 su bardağı haşlanmış barbunya fasulye
Tuz, karabiber

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kasım 17, 2015
Lahana yapraklarını yıkayın. İnce şeritler halinde doğranır. Şeritler uzunsa ikiye kesin. Tencerede tereyağını eritin. Lahanalarını ilave edip yumuşayana dek kavurun. Lahanalar yumuşamaya başladığında bu kez salçayı ilave edin. 1-2 dakika daha kavurduktan sonra tencereye yeterince sıcak su ekleyin. Tuzunu, karabiberini ayarlayın. Mısır ununu azar azar ve sürekli karıştırarak, ilave edin. Barbunya fasulyesini tencereye aktarın. Sürekli karıştırarak, bir iki taşım kaynatın. Ateşten aldıktan sonra kaselere boşaltın.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Baklagiller Börekler-Poğaçalar-Hamurlar Çabuk Yemekler Çorbalar Davet Sofraları Deniz Ürünleri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT