Köylü Çorbası

Kişi Sayısı: 6 Kişi

Pişme Süresi: 30 Dakika

Malzemeler: 2 adet 200 gr Tavuk kanadı
1 adet 125 gram Tavuk boynu
6 su bardağı Su
2 tatlı kaşığı Tuz
1 orta boy Pırasa
2 orta boy Patates
1 küçük boy Kereviz
1 orta boy Havuç
1 küçük boy Şalgam
1 yemek kaşığı Un
3 yemek kaşığı 30 gram Margarin
1 tatlı kaşığı Kara biber

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kasım 17, 2015
Tavuğun kanatlarını ve boynunu yıkayarak 1 su bardağı su ve 1 tatlı kaşığı tuz ile kısık ateşte, yaklaşık 30 dakika pişirin. Piştikten sonra kemiklerini ayırarak etini didikleyin. Sebzeleri yıkyarak, pırasayı ayıklayın, diğerlerini soyun. Hepsini yarım santimetreküp irilikte doğrayın. Un ve yağı tencereye koyarak hafif sararıncaya değin kavurun ve üzerine kalan suyu sıcak olarak, tavuk suyu ve sebzeleri ve etleri ekleyin. Kaynayıncaya kadar karıştırın. 30-35 dakika pişirin ve piştikten sonra kara biber serpin.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Baklagiller Börekler-Poğaçalar-Hamurlar Çabuk Yemekler Çorbalar Davet Sofraları Deniz Ürünleri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT