Midye Çorbası

Kişi Sayısı: 5 Kişi

Pişme Süresi: 20 Dakika

Malzemeler: 25 adet iç midye
6 su bardağı su
2 çorba kaşığı krema
2 çorba kaşığı tereyağı
4 çorba kaşığı un
1 tatlı kaşığı tuz
1 çay kaşığı karabiber
yarım demet maydonoz
limon suyu

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kasım 17, 2015
Temizlenmiş iç midyeleri kaynamakta olan suya atın. Üzerinde oluşan köpüğü bir kaşık yardımıyla alın. Başka bir kapta kremayı tereyağını ve unu iyice karıştırın. Midyeleri kaynattığınız sudan bir kaç kaşık alarak tereyağlı karışımın içine ekleyin. Bu karışımı tenceredeki ve kaynamakta olan midyelerin üzerine ilave edin. Tuz ve karabiberini ayarlayın. 20 dakika kaynatın. İnce kıyılmış maydonozu ekleyin. Yanında limon suyuyla birlikte servis yapın.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Baklagiller Börekler-Poğaçalar-Hamurlar Çabuk Yemekler Çorbalar Davet Sofraları Deniz Ürünleri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT