Sebze Çorbası

Kişi Sayısı: 4 Kişi

Pişme Süresi: 30 Dakika

Malzemeler: 1 adet tavuk göğsü
1 adet havuç
1 adet kabak
1 adet küçük boy kereviz
1 adet orta boy patates
Tuz, karabiber, kuru nane
Terbiye için:
1 adet yumurta
1/2 limonun suyu
4 çorba kaşığı yoğurt
1 tepeleme çorba kaşığı un

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kasım 17, 2015
Tavuk gösünü 6 su bardağı suda yumuşayana kadar haşlayın. Haşlanmış tavuğu sudan çıkarın. Kaynayan tavuk suyuna rendelenmiş havuç, kabak, kereviz ve patatesi ekleyip pişirin. Terbiyesini hazırlamak için, yumurta, limon suyu, yoğurt ve unu karıştırın. Pürüzsüz bir kıvam alıncaya kadar çırpın. Terbiyeyi kaynayan çorbaya ekleyin. Un kokusu gidene kadar pişirin. Tavuk göğsünü küçük parçalara ayırın. Çorbaya ilave edin. 2-3 dakika daha kaynattıktan sonra ateşten alın. Üzerine nane serpip karıştırın. Sıcak olarak servis yapın.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Baklagiller Börekler-Poğaçalar-Hamurlar Çabuk Yemekler Çorbalar Davet Sofraları Deniz Ürünleri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT