Malzemeler: 2 orta boy soğan 2 orta boy domates 1 yemek kaşığı domates salçası 1 su bardağı un 2 yemek kaşığı tereyağı veya margarin 2 çay kaşığı kuru nane 1 tablet et suyu+ 8 bardak su tuz
Soğanları ayıklayıp küçük parçalar halinde doğrayın.Yağın içinde3-4 dakika çevirin. Doğranmış ve rendelenmiş domates katın.2-3 dakika sonra et suyu tabletiyle su katın, 10 dakika kaynatın. Unu bir kaba koyun, üzerine kaynayan çorba suyundan 2-3 kaşık serpiştirin. Unu iki avuç arasında ovalayarak şehriye gibi ufalayın. Bu hamurları kaynayan çorbaya serpiştirin.10-15 dakika kaynadıktan sonra üzerine kuru nane serpin.
Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.
Yorumlar ve DerecelendirmelerHerhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...