Yayla Çorbası

Kişi Sayısı: 6 Kişi

Pişme Süresi: 30 Dakika

Malzemeler: 6 bardak et veya tavuk suyu
l/3 bardak un
l/4 bardak pirinç
2 bardak yoğurt
3 adet yumurta
2 çorba kaşığı margarin
2 çorba kaşığı kuru nane
Tuz

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kasım 17, 2015
6 bardak et veya tavuk suyunun içine pirinci katıp bir tencerede pirinçler yumuşayana kadar kaynatın. Ayrı bir kapta yoğurdu, yumurta sarılarını ve unu iyice karıştırıp birbirine yedirin. Bu karışıma 1 bardak kaynamakta olan et suyu ve yeterince tuz ilave edip tekrar karıştırın. 10 dakika daha kaynatın. Daha sonra çorba kasesine alın. Bir kapta margarinle naneyi 2 dakika kavurun ve bu yağı çorbanın üzerine koyarak servis yapın.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Baklagiller Börekler-Poğaçalar-Hamurlar Çabuk Yemekler Çorbalar Davet Sofraları Deniz Ürünleri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT