
Devamını Oku
Kişi Sayısı: 4 Kişi
Pişme Süresi: 40 Dakika
Malzemeler: 3 büyük enginar
2 1/2 bardak
enginarların bekletildiği limonlu ve unlu su
1/4 limonun suyu
1/4 çorba kaşığı toz şeker
1 büyük yağlı kağıt
İç malzemesi: 250 gr kabuklu iç bakla (Kabukları ayıklanmış ve küçük parçalara doğranmış), 2 orta soğan (küçük küçük doğranmış), 1 kahve fincanı pirinç, 1/4 bardak zeytinyağı, 1 kahve fincanı su, 1 demet dereotu, Tuz, Enginarın ayıklandığı su, 5 bardak su, 1 çorba kaşığı un, Yarım limonun suyu.
Yorumlar:
Kare Kod (QR) Uygulaması
Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.