Balık Pilakisi

Kişi Sayısı: 4 Kişi

Pişme Süresi: 30 Dakika

Malzemeler: 1 kg. balık (kefal, palamut...)
3 patates
2 domates
2 soğan
2 yeşil biber
2 diş sarımsak
1-2 defne yaprağı
1 limon
1 kahve fincanı zeytinyağı
5-6 dal maydanoz
tuz karabiber
1 su bardağı salçalı su

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kasım 17, 2015
Fırın tepsisine patatesler soyularak enine dilimlenip koyulur. Üstüne temizlenip dilimlenmiş balıklar, dilimlenmiş biberler, doğranmış soğan, doğranmış domates ve defne yaprağı, tuz, karabiber, sarımsak konur. 1 bardak salçalı su ilave ederek orta hararetli fırında sebzeler yumuşayıncaya kadar pişirilir. Üstüne limon suyu sıkılır ve maydanoz dilimleri konulup servis yapılır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Baklagiller Börekler-Poğaçalar-Hamurlar Çabuk Yemekler Çorbalar Davet Sofraları Deniz Ürünleri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT