Hamsi Tava

Kişi Sayısı: 4 Kişi

Pişme Süresi: 15 Dakika

Malzemeler: 1 kg. hamsi
1 çay bardağı mısır unu
tuz
1 kahve fincanı sıvıyağ

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kasım 17, 2015
Hamsilerin başlarını koparılır içleri temizlenir ve yıkadıktan sonra suları iyice süzdürülür. Bir kaba mısır unu, tuz konulup karıştırılır. Hamsiler una bulanıp tavadaki kızgın yağın içinde alt üst edilerek kızartılır. Sıcak servis yapılır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Baklagiller Börekler-Poğaçalar-Hamurlar Çabuk Yemekler Çorbalar Davet Sofraları Deniz Ürünleri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT