Kalamarlı Karides Güveç

Kişi Sayısı: 4 Kişi

Pişme Süresi: 30 Dakika

Malzemeler: 1 paket dondurulmuş karides
1 paket dondurulmuş kalamar
1 küçük kavanoz mantar konservesi
2 çorba kaşığı tereyağı
2 adet domates
3 adet sivribiber
3 diş sarımsak
Karabiber, tuz
1 paket dilimlenmiş tost kaşarı

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kasım 17, 2015
Tereyağını eritin. İnce kıyılmış mantarları, ufak doğranmış sivribiberleri, ortadan ikiye kesilmiş sarmısakları ilave edin. Karidesleri ve doğranmış kalamarları ekleyin. 3-4 dakika karıştırarak sote edin. Küp şeklinde doğranmış domatesleri, tuz ve karabiberi ekleyin. Tavanın kapağı kapalı olarak 5 dakika pişirin. Hazırladığınız karışımı yağlanmış güveç kabına koyun. Üzerine peynir dilimlerini yerleştirin. Güveci, 200 derece ısıtılmış fırında karides ve kalamar pişip, peynir eriyinceye kadar tutun. Sıcak olarak servis yapın.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Baklagiller Börekler-Poğaçalar-Hamurlar Çabuk Yemekler Çorbalar Davet Sofraları Deniz Ürünleri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT