Palamut Balığı Köftesi

Kişi Sayısı: 4 Kişi

Pişme Süresi: 30 Dakika

Malzemeler: 2 adet palamut balığı
1 adet büyük soğan
2 dilim ekmek içi
3 adet yumurta
tuz, karabiber, kekik
maydanoz
kızartmak için sıvıyağ

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kasım 17, 2015
Balıklar temizlenip tuzlu suda 10-15 dakika haşlanır. Soğuyan balıkların kılçıkları çıkarılıp etleri ince ince kıyılır. Kıyılan balık etlerine ufalanmış ekmek içi, rendelenmiş soğan, karabiber, kekik, maydanoz ve yumurtalar ilave edilerek iyice yoğurulur. Yumurta büyüklüğünde parçalar alınıp köfte şekli verilir. Unlanır. Kızdırılmış yağda kızartılır. Kağıt peçete üzerine alınıp sıcak servis yapılır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Baklagiller Börekler-Poğaçalar-Hamurlar Çabuk Yemekler Çorbalar Davet Sofraları Deniz Ürünleri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT