Kayısı Tatlısı

Kişi Sayısı: 2 Kişi

Pişme Süresi: 15 Dakika

Malzemeler: 5 adet taze kayısı
2 çay kaşığı tatlandırıcı
2 çorba kaşığı kuru üzüm
5 adet ceviz
1 tatlı kaşığı tarçın
(Toplam 10 kayısı dolma için)

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kasım 17, 2015
Kayısıları ikiye bölün. Çekirdeklerini çıkarın. İçlerine eşit miktarda tatlandırıcı, kuru üzüm, ceviz, tarçın koyun. 180 derecede ısıtılmış fırında 10-15 dakika tutup, fırından aldıktan sonra servis yapın.
1 Porsiyon Besin Değerleri:
Enerji (kcal): 223
Protein (gr): 2,8
Yağ (gram): 8,1
Karbonhidrat: 20
Lif (gr): 0,6

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Baklagiller Börekler-Poğaçalar-Hamurlar Çabuk Yemekler Çorbalar Davet Sofraları Deniz Ürünleri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT