Bonfileli Şehriye Taratoru

Kişi Sayısı: 6 Kişi

Pişme Süresi: 60 Dakika

Malzemeler: 1.5 su bardağı arpa şehriye
3 çorba kaşığı mayonez
1 su bardağı yoğurt
4 diş sarmısak
100 gr. ceviz içi
1 çorba kaşığı nane
1 çorba kaşığı fesleğen
1 tatlı kaşığı sumak
1 çorba kaşığı zeytinyağı
Tuz
Bonfile İçin: 4 dilim bonfile, 2 adet çarliston biber, 1 çay kaşığı biberiye, 2 yemek kaşığı tereyağı, Tuz, karabiber.

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kasım 17, 2015
Bir tencereye 6 su bardağı su koyup kaynatın. Tuz atıp şehriyeyi ekleyin. Hafif diri kalacak şekilde 6 dakika haşlayıp, süzün. Bir kasede yoğurt, mayonez, dövülmüş sarmısak, ceviz içi ve tuzu karıştırın. Şehriyeyi, naneyi, fesleğeni ve sumağı ekleyip karıştırın. Buzdolabında biraz dinlendirin. Taratoru servis tabağına alıp, üzerine zeytinyağı gezdirin. Bonfile ile servis yapın.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Baklagiller Börekler-Poğaçalar-Hamurlar Çabuk Yemekler Çorbalar Davet Sofraları Deniz Ürünleri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT