Etli Fondü

Kişi Sayısı: 6 Kişi

Pişme Süresi: 30 Dakika

Malzemeler: 1 kg. bonfile (kuşbaşı doğranmış)
Domates sosu için: 1 çorba kaşığı zeytinyağı (15 ml.)
2 orta boy ince kıyılmış soğan
1 diş dövülmüş sarmısak
3 orta boy, küp doğranmış taze domates (veya 1 kutu konserve doğranmış domates)
2 çorba kaşığı salça
Tuz, karabiber
Hardal sosu için: 1 çorba kaşığı hardal
2/3 su bardağı yoğurt (165 gr.)
3 çorba kaşığı mayonez
1 çorba kaşığı ince kıyılmış maydanoz
Tuz, karabiber

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kasım 17, 2015
Domates sosu yapılışı Sarmısak ve soğanı zeytinyağında sote edin. Doğranmış domates, salça, tuz ve biber ilave ederek, dometesler suyunu çekip, sos koyulaşana kadar (20 dk.) orta ateşte pişirin. Ateşten alıp maydanozu serpin. Sıcak veya soğuk servis yapın. Hardal sosu yapılışı Tüm malzemeyi bir kasenin içine koyup metal kaşıkla iyice karıştırın. Fondü etleri: Kuşbaşı doğranmış bonfileleri teker teker fondü şişlerine takın, arzu ettiğiniz pişkinlikte kızartın. Yukarıda hazırlamış olduğunuz soslar ve taze sebzelerle servis yapın.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Baklagiller Börekler-Poğaçalar-Hamurlar Çabuk Yemekler Çorbalar Davet Sofraları Deniz Ürünleri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT