Kapama

Kişi Sayısı: 4 Kişi

Pişme Süresi: 45 Dakika

Malzemeler: 1 kilo yağlı kuzu eti
3 demet yeşil soğan
1 kuru soğan
2 demet dere otu
2 adet marul
Tuz
Karabiber

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kasım 17, 2015
Et kuşbaşı doğranarak iyice yıkandıktan sonra tencereye konur ve üzerine iri parçalar halinde doğranmış marul, yeşil soğan ve kuru soğan, ince ince kıyılmış dereotu ile baharatlar eklenir. Üzerine bir fincan su konulduktan sonra tencerenin kapağı kapatılır ve 1.5 saat kadar pişirilir. Süresi dolup piştikten sonra servis tabağına alınarak sıcak servis yapılır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Baklagiller Börekler-Poğaçalar-Hamurlar Çabuk Yemekler Çorbalar Davet Sofraları Deniz Ürünleri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT