Kayısılı Malatya Yahnisi

Kişi Sayısı: 6 Kişi

Pişme Süresi: 45 Dakika

Malzemeler: 250 gr kemikli kuzu eti
4 su bardağı su
250 gr kuru kayısı
bir tutam tuz
bir tutam karabiber
kızarmış francala ekmeği

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kasım 17, 2015
Eti suda bir saat kaynatın. Etleri kemiklerinden ayırıp bir süre daha kaynatın. Kayısıları yıkayıp tereyağında hafif soteleyin. Kaynamakta olan ete ilave edin. Bir tutam tuz ekleyerek karıştırın. Ekmekleri kızartıp servis tabağına koyun. Üzerine kayısılı et yahnisini koyup servis yapın.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Baklagiller Börekler-Poğaçalar-Hamurlar Çabuk Yemekler Çorbalar Davet Sofraları Deniz Ürünleri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT