Keşkek

Kişi Sayısı: 4 Kişi

Pişme Süresi: 45 Dakika

Malzemeler: 1 su bardağı aşurelik buğday
250 gram gerdan eti
2 çorba kaşığı tereyağı
Tuz, karabiber

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kasım 17, 2015
Buğdayı 1 gece önceden ıslatın. 250 gr. gerdan etini düdüklü tencerede yumuşayıncaya kadar pişirin. Düdüklü tencereden alın. Başka bir tencereye kemiklerinden ayrılmış etleri koyun. Buğdayları süzüp, tencereye ekleyin. 4 su bardağı et suyu ilave edin. Buğday eriyinceye kadar pişirin. Ocaktan alıp, sıcak haliyle 5 dakika mikserle çırpın. Servis tabağına alın. 2 çorba kaşığı tereyağını eritip tuz ve karabiberi ekleyin. Yemeğin üzerinde gezdirin.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Baklagiller Börekler-Poğaçalar-Hamurlar Çabuk Yemekler Çorbalar Davet Sofraları Deniz Ürünleri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT