Buğdayı 1 gece önceden ıslatın. 250 gr. gerdan etini düdüklü tencerede yumuşayıncaya kadar pişirin. Düdüklü tencereden alın. Başka bir tencereye kemiklerinden ayrılmış etleri koyun. Buğdayları süzüp, tencereye ekleyin.
4 su bardağı et suyu ilave edin. Buğday eriyinceye kadar pişirin. Ocaktan alıp, sıcak haliyle 5 dakika mikserle çırpın.
Servis tabağına alın. 2 çorba kaşığı tereyağını eritip tuz ve karabiberi ekleyin. Yemeğin üzerinde gezdirin.
Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.
Yorumlar ve DerecelendirmelerHerhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...