Kişnişli Bonfile Sarma

Kişi Sayısı: 4 Kişi

Pişme Süresi: 30 Dakika

Malzemeler: 600 gr. Dana Bonfile
100 gr. Tereyağı
200 gr. mantar
100 gr. soğan
300 gr. havuç
300 gr. kabak
5 gr. kişniş
5 gr. kekik
200 gr. brokoli
2 gr. toz karabiber, 10 gr. tuz
1/2 adet maydanoz
Sos Hollandez Malzemesi: 300 gr. Tereyağı
2 Yumurta
50 gr. kuru soğan
10 gr. sirke
50 gr. sirke
50 gr. limon
50 gr. ılık su
10 adet tane karabiber

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kasım 17, 2015
Bonfileler 50 gr`lık kesilir. İnce şekilde dövülür. Diğer tarafta mantar, kuru soğan dilimlenir. Kırılmış kişniş, kekik ve tereyağı tavada kavrulur. Soğuduktan sonra ince doğranmış maydanoz eklenir. Bonfilelerin içerisine malzeme konulur ve rulo şeklinde sıkı olarak sarılır. Kürdan ile açılmaması için tutturulur. Izgara kömür ateşinde pişirilir.
Garnitürleri:
Sebzeler değişik şekillerde dekorlanır. Kaynar suda haşlandıktan sonra tereyağında sote yapılır. Sonra etlerle birlikte tabağa yerleştirilir.
Sos Hollandez:
Bir kabın içinde sirke, soğan, tane karabiber kaynatılır ve süzülür. Ilık muhafaza edilir. Yumurta sarıları çukur kapta benmari usulü çırpılır. Ayranı alınmış tereyağı ılık şekilde yavaş yavaş karıştırılan yumurtanın içine yedirilir. Sertleşme aşamasında sirke, ılık su, limon suyu damlası verilerek kıvamı ayarlanır. Izgara çeşitlenir yanında beğenilen bir sostur.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Baklagiller Börekler-Poğaçalar-Hamurlar Çabuk Yemekler Çorbalar Davet Sofraları Deniz Ürünleri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT