Malzemeler: 6 adet kemikli kuzu pirzola 4 adet milföy hamuru 2 adet domates 3 adet sivri biber 3 yemek kaşığı sıvıyağ Kekik, tuz, karabiber 1 yumurta sarısı
Pirzolaları yağsız tavada arkalı önlü kızartın. Tavaya sıvıyağı ilave edip, ince doğranmış biberleri kavurun. Küp doğranmış domatesleri ilave edip, sos haline gelince ateşten alıp, kekik, karabiber, tuz ilave edin. Milföyleri üçgen halinde 2`ye bölün. Her bir parçaya 1 pirzola ve sos ilave edin. Milföyü üzerine sarın. Kalan hamurdan çiçek kesip, üzerini süsleyin. Yumurta sarısı sürüp, 180°C ısıtılmış fırında pişirin.
Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.
Yorumlar ve DerecelendirmelerHerhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...