Sebzeli Kuzu Şiş

Kişi Sayısı: 4 Kişi

Pişme Süresi: 30 Dakika

Malzemeler: 8 konserve mini mısır
8 arpacık soğan
700 gr. kemiksiz kuzu budu (kuşbaşı doğranmış)
1 orta boy kabak
2 domates
1 su bardağı yoğurt (250 gr.)
2 diş sarmısak
3 defne yaprağı
1 çorba kaşığı limon suyu
1 çay kaşığı yeni bahar
1 çorba kaşığı kişniş
Tuz

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kasım 17, 2015
Yoğurt, sarmısak, defne yaprağı, limon suyu, yenibahar, tuz ve kişnişi bir kâsede karıştırın. Hazırladığınız bu terbiye sosundan 4 çorba kaşığını bir kenara ayırın. Kabakları, uzunlamasına 1/2 cm. kalınlığında kesin. Domatesleri dörde bölün. Arpacık soğanlarını, mini mısırları, kabak ve domates dilimlerini, aralarına birer parça et koyarak dizin. Hazırladığınız şişleri, terbiye sosunun içine yatırın; arada bir çevirerek 2-3 saat bekletin ve ızgarada pişirin. Piştikten sonra tabaklara alın ve ayırdığınız 4 çorba kaşığı sosu üzerlerine dökerek servis yapın. İsterseniz, tabağınızı limon dilimleri ile süsleyebilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Baklagiller Börekler-Poğaçalar-Hamurlar Çabuk Yemekler Çorbalar Davet Sofraları Deniz Ürünleri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT