Malzemeler: Yarım kilo kemikli veya kemiksiz parça kuzu eti 1 bardak haşlanmış nohut yarım kilo taze soğan yarım kilo taze sarımsak yarım kilo yoğurt 1 adet yumurta tereyağ kuru nane
Et sade suda haşlandıktan sonra nohutlar da ilave edilip bir iki taşım kaynatılır. Temizlendikten sonra 2-3 cm uzunluğunda doğranmış soğan ve sarımsaklar ilave edilir. Soğan ve sarımsak yumuşayınca, içine yumurta ilave edilerek çırpılmış ve ocakta ılıtılmış olan yoğurt katılır. Bir taşım daha kaynatılır. En son nane ile birlikte kızdırılmış tereyağ dökülerek servis yapılır.
Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.
Yorumlar ve DerecelendirmelerHerhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...