Şıvaydız

Kişi Sayısı: 4 Kişi

Pişme Süresi: 30 Dakika

Malzemeler: Yarım kilo kemikli veya kemiksiz parça kuzu eti
1 bardak haşlanmış nohut
yarım kilo taze soğan
yarım kilo taze sarımsak
yarım kilo yoğurt
1 adet yumurta
tereyağ
kuru nane

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kasım 17, 2015
Et sade suda haşlandıktan sonra nohutlar da ilave edilip bir iki taşım kaynatılır. Temizlendikten sonra 2-3 cm uzunluğunda doğranmış soğan ve sarımsaklar ilave edilir. Soğan ve sarımsak yumuşayınca, içine yumurta ilave edilerek çırpılmış ve ocakta ılıtılmış olan yoğurt katılır. Bir taşım daha kaynatılır. En son nane ile birlikte kızdırılmış tereyağ dökülerek servis yapılır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Baklagiller Börekler-Poğaçalar-Hamurlar Çabuk Yemekler Çorbalar Davet Sofraları Deniz Ürünleri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT