Soğanlı Dana Boeuf Miroton

Yeme İçme Yemek Tarifleri Et Yemekleri Soğanlı Dana Boeuf Miroton

Kişi Sayısı: 4 Kişi

Pişme Süresi: 60 Dakika

Malzemeler: 1,5 kg. Kemiksiz Dana Eti (kol veya but)
2 çokba kaşğı un
1 kg. soğan
4-5 yemek kaşığı sıvı yağ
1/2 su bardağı sirke
1,5 su bardağı et suyu
1/2 su bardağı beyaz şarap
4-5 adet küçük salatalık turşusu
Tuz, karabiber

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kasım 17, 2015
Yağı tencerede kızdırın. İncecik kıydığınız soğanları pembeleştirmeden şeffaf bir hal alana dek çok kısık ateşte 30 dk. pişirin. Üzerine unu serpip karıştırın. 1 dk. sonra sirke, şarap ve et suyunu ekleyip yaklaşık 15 dk. ateşte bırakın. Haşlayıp dilim dilim doğradığınız eti tencereye ilave edip kapağı kapatın. Ateşin altını kısarak 10 dk. daha pişirin. Tuzunu ve karabiberini ekin. Salatalık turşularını halka halka doğrayıp içine karıştırın ve sıcak servis yapın.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Baklagiller Börekler-Poğaçalar-Hamurlar Çabuk Yemekler Çorbalar Davet Sofraları Deniz Ürünleri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT