Revani

Kişi Sayısı: 6 Kişi

Pişme Süresi: 45 Dakika

Malzemeler: 4 yumurta
2 çay bardağı yoğurt
1,5 çay bardağı irmik
5 çay bardağı un
2 su bardağı şeker
2 paket vanilya
2 paket kabartma tozu
Hindistan cevizi (üzerine serpmek için)
Serbet: 3,5 su bardağı şeker
3,5 su bardağı su
1/4 limon suyu

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kasım 17, 2015
Yumurtalar mikserle şeker ile köpürene kadar çırpılır. Yoğurt ve irmik ilave edilir. Elenmiş una 2 kabartma tozunu ekleyerek miksere alınır. Küçük fırın tepsisine yağlayıp şeker serpiştirilir. (Hamurun yapışmaması için). Hamuru tepsiye döküp ısıtılmış fırında pembeleşene kadar pişirilir. Piştikten sonra üzerine bir bardak soğuk su gezdirilir. Önceden hazırlanan şurup soğutulup dökülür. Üzerine hindistan cevizi serpilir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Baklagiller Börekler-Poğaçalar-Hamurlar Çabuk Yemekler Çorbalar Davet Sofraları Deniz Ürünleri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT