Eti, bol soğan ve bir tatlı kaşığı sıvı yağ ile, yumuşak kıvama gelinceye kadar düdüklü tencerede pişirin. Suyu çekilince ezip püre kıvamına getirin. İçine kavrulmuş dolmalık fıstık ilave edin. Yufkaları üçgen biçimde kesin, hazırladığınız et ile sigara böreği şeklinde sarın. Teflon tavada kızartın, servis tabağına alıp, üstünee sarmısaklı yoğurt ve kızdırılmış biberli tereyağı döküp servis yapın.
Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.
Yorumlar ve DerecelendirmelerHerhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...