Hasanpaşa Kebabı

Kişi Sayısı: 6 Kişi

Pişme Süresi: 45 Dakika

Malzemeler: 600 gr dana kıyma
1 soğan
3 dilim bayat ekmek içi
2 yumurta
3 yemek kaşığı margarin
Karabiber
1 yemek kaşığı tuzot
Püresi için: 3-4 adet patates, 2 yemek kaşığı margarin, 1 yumurta, 1 yemek kaşığı tuzot, 3-4 yemek kaşığı süt, 2 yemek kaşığı salça.

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kasım 17, 2015
Soğanı rendeleyin. Ekmek içini ufalayın. Kıymayı yoğurma kabına alın. Yumurtaları kırın. Karabiber, tuzotu ekleyin. Ekmekleri ekleyip iyice yoğurun. Etten yumurta büyüklüğünde parçalar alıp ortasını parmakla bastırıp çukurlaştırın. Bir fırın kabına dizip her köftenin üzerine minik yağ parçaları koyun. Sıcak fırında kızarana kadar pişirin. Patatesi haşlayıp püre yapın. Yumurta, süt, tuzot, margarini ekleyip iyice karıştırın. Köftelerin ortalarını bu harçla doldurun. Salçayı bir çay bardağı su ile ezip köftelerin üzerine gezdirin. Tekrar fırına verin. 10 dakika sonra fırından alıp servis yapın.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Baklagiller Börekler-Poğaçalar-Hamurlar Çabuk Yemekler Çorbalar Davet Sofraları Deniz Ürünleri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT