Terbiyeli Kebab

Kişi Sayısı: 4 Kişi

Pişme Süresi: 30 Dakika

Malzemeler: 1,5 kg. Kuzu Kol veya But
1/2 su bardağı un
4/3 su bardağı Yoğurt
4,5 bardak su
1,5 çorba kaşığı salça
1 adet soğan
1 su bardağı Kaşar
Tuz, karabiber
Kırmızı toz biber

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kasım 17, 2015
Geniş bir tencerede eti yeteri kadar su ve tuz koyarak kaynatın. Başka bir kapta unu, yoğurdu ve salçayı karıştırın. Kaynamakta olan suya azar azar ekleyin. Kabuklarını soyduğunuz soğanı da bütün olarak tencereye atın. Et pişince bu sosu süzgeçten geçirin ve soğanı, karışımın içinden çıkarın. Pişen eti bir fırın tepsisine koyun. Süzdüğünüz sosu etin üzerine dökün. Tepsiyi önceden ısıttığınız fırına yerleştirin. Etin üzeri kızarınca kaşar peyniri rendesi serpip peynir eriyene dek bir süre daha pişirin. Haşlanmış mevsim sebzeleriyle birlikte servise sunun.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Baklagiller Börekler-Poğaçalar-Hamurlar Çabuk Yemekler Çorbalar Davet Sofraları Deniz Ürünleri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT