Çerezli Tart

Kişi Sayısı: 6 Kişi

Pişme Süresi: 20 Dakika

Malzemeler: 1 yumurta
75 g margarin
1 paket vanilya
2 yemek kaşığı bal
2,5 su bardağı yulaf ezmesi
2-3 yemek kaşığı un
1 paket kabartma tozu
Çerezli karışım: 1,5 çay bardağı bal, 50 g margarin, 1 paket vanilya, 1 su bardağı kuru erik (ikiye kesilmiş), 10 adet kuru kayısı(küçük parçalar halinde kesilmiş), 8 adet kuru incir (küçük parçalar halinde kesilmiş), 1 çay bardağı kuru üzüm, 1 çay bardağı yaprak badem, 1,5 çay bardağı fındık kırığı

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kasım 17, 2015
Yumurta, margarin, şekerli vanilin, bal, yulaf ezmesi, un ve hamur kabartma tozunu mikserin hamur karıştırıcı uçları ile çırpın. 25x30 cm ölçülerindeki yağlanmış tepsiye kaşık yardımı ile yayın.
Çerezli karışım: Bal, margarin ve şekerli vanilini bir tencerede tamamen çözülünceye kadar karıştırarak ısıtın. Ocaktan alıp üzerine erik, kayısı, incir, kuru üzüm, badem ve fındık kırığını ilave edin. İyice karıştırın ve hamurun üzerine yayıp önceden ısıtılmış 160 dereceli fırında 15-20 dakika pişirin.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Baklagiller Börekler-Poğaçalar-Hamurlar Çabuk Yemekler Çorbalar Davet Sofraları Deniz Ürünleri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT