Çilekli Parseller

Kişi Sayısı: 4 Kişi

Pişme Süresi: 45 Dakika

Malzemeler: Hamur için: 10 çay bardağı un
250 gr. margarin
2 yumurta sarısı
1 tutam tuz
12.5 çorba kaşığı toz şeker
Kremasi için: 2.5 bardak süt
1 paket vanilyalı puding
5 corba kasigi toz seker Üzeri için: 1.5 kilo çilek
1 bardak file badem

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kasım 17, 2015
Fırını 180 derece ısıtın. Unu, şekeri, margarini, yumurta sarılarını ve tuzu yoğurun. Koyu kıvama gelince elinizle yoğurmaya devam edin. Hamuru top haline getirip alüminyum kağıda sarın. 1 saat buzdolabında bekletin. Fırın tepsisini yağlayın. Hamuru açın ve yerleştirin. Fırının orta kısmında 20 dakika pişirin. Soğuması için bekletin. Kreması için 5 çorba kaşığı sütü, şekeri ve puding tozunu karıştırın. Kalan sütü tencerede kaynatıp puding malzemelerini ekleyip karıştırın. Hemen ocaktan alın ve iyice soğutun. Kremayı tepside pişmiş hamurun üzerine yayın. Çilekleri de kremanın üzerine dizin. File badem ile süsleyin.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Baklagiller Börekler-Poğaçalar-Hamurlar Çabuk Yemekler Çorbalar Davet Sofraları Deniz Ürünleri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT