Paskalyalı Tatlı

Kişi Sayısı: 4 Kişi

Pişme Süresi: 20 Dakika

Malzemeler: 3 Çorba kaşığı un
3 Çorba kaşığı tozşeker
4 Su bardağı süt
1 adet paskalya çöreği
Yarım paket margarin
Çikolata sosu için:
2 Çorba kaşığı pudraşekeri
2 Çorba kaşığı kakao
1 Adet yumurta
Yarım paket margarin

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kasım 17, 2015
Bir tencerede unu 5 dakika kavurun.Sütü ve tozşekeri ilave edin.Üzeri göz göz olana dek pişirin.Yarım paket margarini ilave edin. Ateşten alıp 10 dakika mikserle çırpın.

1 adet paskalya çöreğini küçük parçalar halinde doğrayın ve bir tepsiye dizin. Hazırladığınız karışımı üzerine yayın ve soğumaya bırakın. Bu arada sosu hazırlayın.

Margarin, pudraşekeri ve kakaoyu eritip ateşten alın. Yumurtayı ilave edin ve mikserle 1-2 dakika çırpın.Sosu da soğuyan tatlının üzerine gezdirin. Buzdolabında 1 gece bekletin.
Üzerine hindistancevizi serpin, dilimleyip servis yapın.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Baklagiller Börekler-Poğaçalar-Hamurlar Çabuk Yemekler Çorbalar Davet Sofraları Deniz Ürünleri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT