Malzemeler: 150 gr. ceviz içi (1 su bardağı dolusu) 2 dilim bayat ekmek içi 1 adet limon 1 fincan zeytinyağı 2 diş sarımsak Kimyon, kırmızıbiber Maydanoz, yeşil biber Arzu ederseniz 1 kaşık salça
Cevizleri havanda dövüp, bir kâseye koyunuz. Ekmeği ıslatıp, suyunu sıkıp, cevize ilâve ediniz. Sarımsağı dövüp, onu da ve diğer malzemeleri de katıp, hepsini iyice karıştırınız. Kayık salata tabağına koyup, servis yapınız. NOT: Hazırlanıp bir kavanoza konup, buzdolabında uzun süre kalır. Gerekli oldukça oradan alıp kanepelere koyarak da ikram edebilirsiniz.
Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.
Yorumlar ve DerecelendirmelerHerhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...