Karidesli Makarna

Kişi Sayısı: 4 Kişi

Pişme Süresi: 20 Dakika

Malzemeler: 500 gr. makarna
350 gr. orta boy karides
4 diş ince doğranmış sarımsak
1 adet ince doğranmış küçük kırmızı soğan
2 yemek kaşığı limon suyu
Bir tutam kırmızı pulbiber
5 yemek kaşığı sızma zeytinyağı
12 adet kiraz domates (ikiye bölünmüş)
2 yemek kaşığı ince kıyılmış taze fesleğen
Tuz ve karabiber

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kasım 17, 2015
Karidesleri bol suda, renkleri açılıncaya kadar haşlayın. Başındaki ve kuyruğundaki kabukları ayıklayın. Karideslerle, sarımsak, soğan, kırmızı pulbiber, zeytinyağı, limon suyu, domates ve fesleğeni karıştırın. Tatlarının birbirine iyice geçmesi için biraz bekletin. Tuz ve karabiber katın. Makarnayı paketteki pişirme talimatına uygun olarak pişirin. Süzdükten sonra sosla iyice karıştırın. Sıcak veya ılık servis yapın.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Baklagiller Börekler-Poğaçalar-Hamurlar Çabuk Yemekler Çorbalar Davet Sofraları Deniz Ürünleri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT