Beyaz Salçalı Karnabahar

Kişi Sayısı: 4 Kişi

Pişme Süresi: 30 Dakika

Malzemeler: 2 adet karnabahar
1 litre süt
100 gr. kaşar peyniri
150 gr. margarin
3 çorba kaşığı un

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kasım 17, 2015
Karnabaharlar temizlendikten, yıkandıktan sonra tuzlu suda haşlanır. Margarin bir tencere içerisinde eritilir, un ilave edilir, hafif sarı oluncaya kadar kavrulur. Bir litre süt yavaş yavaş ilave edilir ve karıştırılır. Koyulaşınca ateşten indirilir. Borcam yağlanır, borcamın içine suyu süzülmüş karnabaharlar konulur. Üzerine hazırlanan salça dökülür ve rendelenmiş 100 gr. kaşar peyniri serpilir. 50 gr. erimiş margarin üzerine gezdirilerek dökülür. Üzeri kızarıncaya kadar fırında pişirilir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Baklagiller Börekler-Poğaçalar-Hamurlar Çabuk Yemekler Çorbalar Davet Sofraları Deniz Ürünleri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT