Brüksel Lahanası

Kişi Sayısı: 4 Kişi

Pişme Süresi: 15 Dakika

Malzemeler: 500 gr. Brüksel lahanası
Ceviz büyüklüğü kadar tereyağı veya sıvıyağ
Tuz

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kasım 17, 2015
Lahananın köklerini hafifçe kesiniz. Diş yapraklarını soyunuz. Tuzlu suda haşlayınız. Soğuk su ilave ederek süzünüz. Tavada ceviz kadar yağ ile tavayı sallayarak ateş üstünde sote edilir. tuzu ilave edilip servis yapılır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Baklagiller Börekler-Poğaçalar-Hamurlar Çabuk Yemekler Çorbalar Davet Sofraları Deniz Ürünleri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT