Karnabahar Ograten

Kişi Sayısı: 4 Kişi

Pişme Süresi: 30 Dakika

Malzemeler: 1 adet orta boy karnabahar
1 kavanoz garnitür
200 gr. kuşbaşı doğranmış tavuk eti
3 çorba kaşığı margarin ya da tereyağı
3 çorba kaşığı un
1,5 su bardağı süt
1,5 su bardağı rendelenmiş kaşar peyniri
Tuz

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kasım 17, 2015
Karnabaharları çiçek çiçek ayırarak az tuzlu suda haşlayın. Tavuk etlerini de haşlayın. Margarin ya da tereyağını bir kapta eritin. Unu azar azar ilave ederek pembeleşinceye kadar kavurun. Sütü de azar azar ilave edin. Koyulaşıncaya kadar pişirin. Biraz soğuyunca yumurtaları kırın ve iyice karıştırın. İçine tuz ve1/2 su bardağı kaşar peyniri rendesini ilave edin ve karıştırın. Fırın kabına beşamel sosun bırazını dökün. Üzerine karnabaharları dizin. 1 kavanoz garnitür ve tavuk etlerini de ilave edin. Kalan beşamel sosu tamamen üzerini kapatacak şekilde yayın. Kalan 1 su bardağı kaşar peyniri rendesini üzerine serpiştirin. Daha önceden orta hararette ısıtmış olduğunuz fırında üzeri kızarıncaya kadar pişirin. Yemeğinizi servise hazırdır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Baklagiller Börekler-Poğaçalar-Hamurlar Çabuk Yemekler Çorbalar Davet Sofraları Deniz Ürünleri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT