Mıhlama

Kişi Sayısı: 1 Kişi

Pişme Süresi: 15 Dakika

Malzemeler: 1,5 su bardağı rendelenmiş kaşar peyniri
1,5 su bardağı rendelenmiş dil peyniri
1 tatlı kaşığı tulum peyniri
1 tatlı kaşığı mısır unu
1 tatlı kaşığı tereyağı
1 kahve fincanı su

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kasım 17, 2015
Mısır ununu 1/2 tatlı kaşığı tereyağında kavurun. Dil peyniri, kaşar peyniri ve tulum peynirini ekleyin. Hazırladığınız karışıma bir fincan su ilave edin ve kavurmaya devam edin. Kalan tereyağını bir tavada eritin. Hazırladığınız peynir karışımı macun haline geldikten sonra karışımı, tavada erittiğiniz tereyağının üzerine dökün. Sıcak olarak servis yapın. NOT: Mihlama sade kasar peynirindende olur ve misir yerine bugday ununda koyabilirsiniz un koymadiginiz zaman yumurta ile de olur.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Baklagiller Börekler-Poğaçalar-Hamurlar Çabuk Yemekler Çorbalar Davet Sofraları Deniz Ürünleri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT